Getuigenoproep poging beroving

zondag 21 mei 2017

Heerhugowaard - Zaterdagavond probeerden twee mannen een 21-jarige man uit Amsterdam te beroven op de Stationsweg. Het slachtoffer was net over een kruising gelopen toen hij werd ingehaald door iemand die achter hem liep.

Hij werd beetgepakt door een man die op een dreigende manier een schroevendraaier voor zijn gezicht hield. Achter hem stond een andere man. Hij moest zijn geld afgegeven maar het slachtoffer verdedigde zich en wist de schroevendraaier af te pakken. Hierna gingen beide mannen ervandoor.

De daders waren mannen van tussen de 16 en 18 jaar oud. De man met de schroevendraaier is ongeveer 1.80 lang, licht getint, heeft een rond gezicht en een licht gezet postuur. Hij droeg een zwarte halflange jas, een zwarte joggingbroek en had een capuchon over zijn hoofd.

De andere man is circa 1.75 lang, heeft een slank postuur en droeg een zwarte jas en een zwarte capuchon.

Heeft u zaterdagavond iets gezien op of in de omgeving van de Stationsweg? Neem dan contact op met de politie in Heerhugowaard op 0900-8844 (lokaal tarief).

2017103105

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Koedijk | 112 alarmeringen Koedijk | Goedkoop Tanken in Koedijk | Supermarkten in Koedijk | Weerbericht Koedijk